23 december, 2011

God Jul och Gott Nytt År!

Här på Scan börjar lugnet infinna sig, efter en hektisk tid av tillverkning av alla julbordets godsaker.  Köttbullar, prinskorv, julsylta, leverpastej, enrisrökt korv, lammfiol, revbensspjäll, julskinkor …

Ikväll ska skinkan griljeras och provsmakas. Jag längtar till den kommer ur ugnen och vi sätter oss ner i köket, tänder ljusen och bara njuter. Här hittar du lite tips om hur du lyckas med julskinkan: koka, ugnsbaka eller griljera.

Har du en fråga eller behöver akut hjälp med ditt julbord? Ring vår konsumentkontakt Matforum, som har skinkjour idag till kl 22:00. Telefon 020-59 59 77 eller e-post:  matforum@scan.se

Nu tar vi på Scanbloggen ledigt och återkommer efter helgerna.

Vi önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

2 kommentarer till “God Jul och Gott Nytt År!”

  1. Kerstin Jonsson skriver:

    Hej!
    Tack för att jag kunde ringa & fråga! Kul att jsg hittade er via twitter :) vi tar oss till en saluhall & letar vidare efter svansaladåb :)

  2. MrArboc skriver:

    Julskinkan ska inte griljeras i kväll. Den ska vara varm när den sätts på julbordet. Varför förstår inte folk det?