16 april, 2012

Scan Grillstek Granatäpple

Inför starten av grillsäsongen lanserar vi Grillstek Granatäpple. Köttet är en svensk skinkrulle, en väldigt mör detalj, men ovanlig på grillen. Rullen är den möraste muskeln på skinkan, och den har inte några hinnor utan är bara rent kött. Grillsteken är kryddad med en torr rubbing med smak av granatäpple, som ger en fräsch fruktighet och fungerar bra ihop med griskött.  

 Grillstek Granatäpple grillas hel och skivas sedan snyggt över fibrerna inför servering. Det ligger två grillstekar i varje vakuumförpackning. Det smarta är att de ligger i varsitt fack med perforering emellan, så det går att riva dela isär förpackningen mellan facken och tillaga dem en och en utan att förstöra vakuumen och hållbarheten. 

Läs hela pressmeddelandet

 

En kommentar till “Scan Grillstek Granatäpple”

  1. [...] till middag.Vi testade bland annat en nyhet från Scan som älskling köpt med hem ifrån jobbet, Grillstek Granatäpple.Vi tyckte det var jätte gott.Bra också att dom är förpackade två och två.Så vi grillade en [...]